www.777slotsroom.com paper writers


ETPM

Eussen Technisch Projectmanagement is een onafhankelijk bureau dat zich heeft gespecialiseerd in integrale proces- en projectbeheersing waarbij het projecten of het management van opgaven geheel of gedeeltelijk kan overnemen.

Eussen Technisch Projectmanagement streeft naar hoogwaardige dienstverlening en deelt graag zijn kennis met anderen. Eussen Technisch Projectmanagement wil zichzelf niet als een consultancy of adviesbureau profileren, aangezien er daadwerkelijk ondersteuning ter plaatse kan worden aangeboden.

www.777slotsroom.com paper writers


DE PERSOON

even kennismaken?

jeu

Zoals te lezen kan Jos worden getypeerd als generalist op het gebied van proces en projectmanagement. Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft hij ruime werkervaring opgedaan in zowel de private al publieke sector.

Kenmerkend voor zijn manier van werken is zijn effectieve en gestructureerde aanpak waarbij klantgerichtheid, marktgerichtheid en kwaliteit centraal staan. En dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en loyaliteit naar de opdrachtgever toe.


PROJECTEN

referenties met betrekking tot projectervaring op verzoek


VOORWAARDEN

Op al onze werkzaamheden zijn de ‘Algemene Rijksvoorwaarden voor diensten 2016 (ARVODI-2016)’ van toepassing. Deze voorwaarden liggen op ons kantoor ter inzage en zijn in te zien via onderstaande link.

arvodi2016


CONTACT